NaslovnicaVijestiLouis Saha: Anthony Martial treba veću konkurenciju

Louis Saha: Anthony Martial treba veću konkurenciju

Bivši napadač Manchester Uniteda Louis Saha vjeruje da vi Anthony Martial imao koristi od veće konkurencije u timu “Crvenih vragova”.

Anthony Martial treba veću konkurenciju

Martial je stigao na Old Trafford iz Monaca prošlog ljeta i, unatoč svojoj dobi, vrlo dobro se snašao u Unitedu. U svojoj debitantskoj sezoni u Premier ligi za sada je postigao sedam golova.

Prošao je kroz blagi pad forme, ali u proteklih nekoliko tjedana ponovo je zaigrao u svom najboljem izdanju. Međutim, Martial bi se znatno poboljšao da ima veću konkurenciju u napadu, mišljenje je Sahe.

“Ponekad kad ste kvalitetan igrač morate izazvati sami sebe. Možda bi bilo dobro da u timu ima više napadača koji bi mu predstavljali izazov i pobrinuli se da se više trudi i napreduje”, rekao je Saha za MUTV.

“To je nešto što sam ja imao sa Ruud van Nistelrooyom, Carlosom Tevezom, Alanom Smithom, Wayneom Rooneyem i Cristianom Ronaldom. Kada ste oko njih morate igrati najbolje što znate svaki vikend, a takva konkurencija je danas potrebna Manchester Unitedu.”

Ove sezone Louis van Gaal na raspolaganju ima samo dva napadača, Anthony Martiala i kapitena tima Waynea Rooneya, koji je već neko vrijeme povrijeđen. Kao zamjenu, Van Gaal je pozvao mladog napadača i Unitedove akademije, Marcusa Rashforda, koji je briljirao na poziciji centralnog napadača u nekoliko utakmica koliko je već odigrao.

Anthony Martial se preselio na lijevu krilnu poziciju, a mladi duo se za sada snalazi veoma dobro. Međutim, klub kao što je Manchester United ne bi se trebao oslanjati toliko na mlade igrače, s obzirom na konkurenciju ostalih klubova u Premier ligi.

Još uvijek je nejasno tko će biti njihov trener sljedeće sezone, a špekulacije da će ih preuzeti Jose Mourinho i dalje ne jenjavaju.

[su_bet365_watch_live_football_veliki]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!