NaslovnicaVijestiLOVREN IPAK NAPUŠTA LIVERPOOL OVOG SIJEČNJA: Italija je njegova sljedeća destinacija!

LOVREN IPAK NAPUŠTA LIVERPOOL OVOG SIJEČNJA: Italija je njegova sljedeća destinacija!

Liverpool je posljednjih godina iz Southamptona doveo dva pojačanja u obrani koji su otišli u različitim smjerovima. Virgil van Dijk i Dejan Lovren su bili vrlo impresivni za Southampton, ali na Anfliedu je impresionirao samo Nizozemac.

LOVREN IPAK NAPUŠTA

To ne znači da je Lovren grozan branič, samo je potpuno izgubio samopouzdanje igrajući u lošoj obrani i nikad se nije oporavio. Čak i kad dobro igra, i dalje se čini da je strašna pogreška odmah iza ugla.

Moglo bi ovisiti o tome koliko dubine želi Jurgen Klopp u svom sastavu, ali sa van Dijkom, Matipom i Gomezom, koji su ispred Hrvata u pretrpanom redoslijedu, ovo bi moglo biti idealno vrijeme za njega da ode iz tima.

Prema Tuttosportu, AC Milan ga je pokušao potpisati na ljeto i spremni su ga dovesti na San Siro i ovog siječnja. Nema naznaka naknade ili bi to mogla biti posudba u ovom trenutku, ali takav transfer bi definitivno imao smisla.

Lovren će se pokušati staviti u najbolju poziciju kako bi igrao za Hrvatsku na Euru 2020., a realno to znači igrati utakmice. Kako sada stvari stoje, on se oslanja na ozljede ili suspenziju nekolicine suigrača, prije nego što uopće dobije priliku za igru, tako da su male vjerojatnoće da bi on bio u vrhunskom stanju ako ostane u Liverpoolu.

Prelazak u Milano bi bio veliki izazov, oni se trenutno muče i puštaju dosta golova. Trebat će mu samopouzdanje i uvjerenje da im može pomoći i poboljšati obranu, ali sporija i taktičnija liga će mu možda odgovarati.

Ove sezone se samo dva puta pojavio u ligi, pa je očigledno da nije opcija za prvu momčad, možda samo ovisi o tome koliko povjerenja Klopp ima u svoje mlađe igrače, ako dozvoli Lovrenu da ode.

Najnovije vijesti

Dok su igrači Reala slavili prolazak u polufinale, pogledajte što je...

0
Nakon što je Real Madrid eliminirao Manchester City i osigurao svoje mjesto u polufinalu Lige prvaka, veliko slavlje je eruptiralo među igračima. U uzvratnoj...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!