NaslovnicaVijestiLovren: Klopp mi je napisao poruku, ali ja mu nisam ništa odgovorio

Lovren: Klopp mi je napisao poruku, ali ja mu nisam ništa odgovorio

Dejan Lovren, kapetan Zenita i bivši stoper Liverpoola, govorio je za klupsku web-stranicu o odlasku iz Liverpoola, te o tome kako je ekspresno postao kapetan ruskog tima.

Dugo se polemiziralo oko toga da će Dejan Lovren napustiti Anfield i preći u neki drugi klub, a to se dogodilo onog trenutka kada je stigla ponuda Zenita od 12 miliona eura.

Hrvatski stoper je vrlo brzo postao kapetan tima iz St. Peterburga, što po priznanju, nije očekivao da će se dogoditi tako brzo.

“Iskreno, nisam to očekivao. Mislio sam da bih mogao postati kapetan kroz nekoliko godina. Ja sam vođa po prirodi, sa i bez kapetanske trake. Volim da komuniciram i znam da se izrazim. Osim toga, volim da ginem na terenu. Uvijek to radim”, kaže on.

Rekao je i da mu nije žao što je otišao iz Liverpoola.

“Uopće mi nije žao što sam otišao iz Liverpoola. Pred kraj nisam tamo bio srećan jer nisam igrao. Jurgen Klopp to dobro zna, a jednom mi je u poruci napisao da mu nedostajem. Nisam mu ništa odgovorio. Siguran sam da ja nedostajem njima više nego što oni nedostaju meni. U Liverpoolu sam puno toga naučio i drugačije sam počeo da shvatam nogomet, ali ta faza je iza mene i uopšte ne razmišljam o tome”, kazao je Lovren za Zenitovu klupsku web-stranicu.

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!