NaslovnicaVijestiLovren otkrio kako je osvetio Salaha: Bilo je vrijeme da plati za...

Lovren otkrio kako je osvetio Salaha: Bilo je vrijeme da plati za ono što je učinio!

Dejan Lovren prisjetio se trenutka iz finala Lige prvaka 2018. godine između Liverpoola i Reala, kada je Sergio Ramos ozlijedio Mohameda Salaha u uvodnoj fazi utakmice. Taj detalj je umnogome odredio tok duela, koji je završen u korist Los Blancosa (3:1), te njihovim trećim uzastopnim europskim naslovom.

Lovren osvetio Salaha

Ipak, Lovren je dočekao svojih ‘pet minuta’ godinu dana poslije, u utakmici Lige nacija između Hrvatske i Španjolske, kada se ponovo susreo sa Ramosom.

“Da li sam namjerno udario Ramosa nakon što je povredio Salaha? Da, moguće je” izjavio je defanzivac ruskog Zenita za Egypt Today i nastavio:

“Ne želim od toga da pravim veliku priču, ali mislim da je Ramos namjerno ozlijedio mog prijatelja, tako da je bilo vrijeme da plati za ono što je učinio. Igrali smo mnogo bolje od Reala prije ozljede Salaha. Njegov izlazak bio je veliki udarac za nas. Nakon toga Madriđani su preuzeli dominaciju.”

Novinara je zanimala i kakva je bila Salahova reakcija na Lovrenov potez u meču Lige nacija.

“Neću da ti kažem, ali nasmijao se. Luka Modrić je pokušao da ublaži napetost između Ramosa i mene. Kad smo igrali sa Španjolskom namjerno sam ga udario laktom i rekao mu da smo sada izjednačeni. Ramosa poštujem kao igrača. Osvojio je mnogo trofeja, ali s druge strane, ne sviđa mi se njegovo ponašanje,” naglasio je Lovren.

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!