NaslovnicaVijestiLovrenu "pukao film" nakon poraza od Francuske, oglasio se na Instagramu

Lovrenu “pukao film” nakon poraza od Francuske, oglasio se na Instagramu

Dejan Lovren oglasio se putem svog Instagram profila nakon poraza od Francuske i lošeg starta u drugom izdanju Lige nacija. Hrvatska nakon dva kola nema nijedan bod, a primila je čak osam golova na dve utakmice.

“Teško je nešto pametno napisati u ne baš bajnim trenucima, proći ce i ovo, izaći ćemo još jači, jer vjerujem u ovu ekipu.

“Pokazali smo više nego protiv Portugala, ali opet nedovoljno dobro da bi pobijedili. Prihvatićemo kritike, ali dragi mediji, nema potrebe dolivati ulje na vatru.”

“Jedan dan smo vam junaci, dok drugi dan pi*ate po nama. Ljudi smo, a to znači da svi ponekad griješimo.”

“Momci zajedno prolazimo kroz ovo kratko nevrijeme, ne osvrćimo se na prošlost, gledajmo naprijed sa uzdignutom glavom, jer na kraju će biti sve kako treba”, napisao je Lovren na Instagramu.

Lovren je inače bio strijelac prvog gola na utakmici sa Francuskom na Saint-Denisu na kojoj je Hrvatska poražena rezultatom 4:2. Tri dana ranije u Portu, Portugal je savladao Vatrene (4:1).

Najnovije vijesti

Ove momčadi Arsenalu mogu donijeti naslov, City je prvak u slučaju...

0
Arsenal i Manchester City vode žestoku borbu za titulu prvaka Engleske. Nakon jučerašnjih pobjeda ovih timova, situacija ostaje nepromijenjena - aktualni prvaci imaju sve...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!