NaslovnicaVijestiLovro Majer napušta Dinamo Zagreb za 10 milijuna eura! Odlazi u Bundesligu!

Lovro Majer napušta Dinamo Zagreb za 10 milijuna eura! Odlazi u Bundesligu!

23-godišnji Lovro Majer je jedan od najtalentovanijih igrača u hrvatskom nogometu, a trenutno prema Dinamu vrijedi oko 10 milijuna eura. Sada se navodi kako bi ovog ljeta mogao napraviti veliki transfer.

Njemački mediji javljaju kako je za Lovru zainteresiran i Frankfurt iz Bundeslige. Izgleda da je novi sportski direktor Markus Krosche, koji je stigao iz Leipziga, zagrizao za Majera i želi ga dovesti u klub pod svaku cijenu! Zanimljivo je da je upravo on doveo Danija Olma i Joška Gvardiola u Leipzig, dok je boravio tamo, a sada je i ovaj transfer vrlo blizu.

Bet365 kladionica, najveća i najpopularnija online kladionica, ima fantastičnu promociju u kojoj daje 100% bonus dobrodošlice novim igračima. Toplo preporučujemo da odmah otvorite bet365 račun za klađenje i uzmete bonus dobrodošlice.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!