NaslovnicaVijestiLovro Majer: Nema velike razlike između prijateljskih turnira i velikih natjecanja

Lovro Majer: Nema velike razlike između prijateljskih turnira i velikih natjecanja

Lovro Majer, hrvatski nogometni reprezentativac, izjavio je da će on i njegovi suigrači uložiti maksimalan napor večeras kako bi pobijedili Egipat u finalu prijateljskog turnira u Kairu.

“Bit će to puno drugačija utakmica od one u polufinalu s Tunisom jer Egipat igra kod kuće. Zbog toga će igrati više napadački. Tunis se automatski branio jer su takva momčad. Nama će više odgovarati napadačka i otvorena utakmica Egipta. Zato očekujemo zanimljivu i dobru utakmicu. Radujemo joj se svi zajedno. Dat ćemo sve od sebe i pokušati odigrati što bolje i pobijediti”, rekao je veznjak njemačkog Wolfsburga.

Majer, koji je odigrao 28 utakmica za Hrvatsku, izjavio je da za njega i suigrače nema velike razlike između prijateljskih turnira i velikih natjecanja poput Europskog i Svjetskog prvenstva.

“Naravno da postoje razlike u pritisku, ali globalno ne bih rekao da su prevelike razlike. Ne samo na ovakvim turnirima, nego i na tim velikim natjecanjima, imamo neku vrstu team buildinga. Sve je opušteno dok znamo što ne smijemo i koji je cilj. Upravo je to naša najveća snaga i moć. To je ključ uspjeha posljednjih godina, uz naše kvalitete, naravno,” dodao je.

Hrvatska, koja je osvojila brončanu medalju na Svjetskom prvenstvu 2022. i srebrnu medalju na Ligi nacija 2023., priprema se u Kairu za Europsko prvenstvo koje će započeti u lipnju u Njemačkoj.

Najnovije vijesti

Ove momčadi Arsenalu mogu donijeti naslov, City je prvak u slučaju...

0
Arsenal i Manchester City vode žestoku borbu za titulu prvaka Engleske. Nakon jučerašnjih pobjeda ovih timova, situacija ostaje nepromijenjena - aktualni prvaci imaju sve...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!