NaslovnicaVijestiPregovori u toku: Lovro Majer prelazi u Seriju A!

Pregovori u toku: Lovro Majer prelazi u Seriju A!

Talijanski agent Marco Branca je danas bio na sastanku sa Milanom, a tamošnji mediji javljaju kako je Lovro Majer igrač o kojem je pregovarao.

Talijanski mediji pišu kako se pojavio snimak Brance koji stiže na pregovore u Milan, te su spomenuli kako je on predstavnik agencije koja se brine o karijerama igrača koji su se u prošlim prijelaznim rokovima povezivali sa Milanom. To su igrači poput Danija Olma i Jonathana Ikonea.

Tvrdi se da je na sastanku prisustvovao Marco Busiello koji dolazi iz iste agencije, dok su klub predstavljali Paolo Maldini i Ricky Massara. Pouzdani izvori iz Italije navode kako se na tom sastanku raspravljalo o trojici igrača, a jedan od njih je Lovro Majer. Druga dva su također spomenuta, a radi se o već spomenutom Ikoneu i Bakayoku.

Gamble Responsibly, 18+.T&Cs apply. 

50% BONUSA NA UPLATU DO 200€

Bet-at-home kladionica daje 50% bonusa na uplatu do 200€ svim novim i postojećim igračima!

Kako bi iskoristili maksimalan iznos bonusa potrebno je uplatiti 400€ na koje ćete dobiti 50% bonusa, odnosno 200€. Dakle sa uplatom od 400€ na račun, banka za klađenje bila bi 600€ odnosno 200€ bi dobili potpuno besplatno!

Kako bi dobili bonus potrebno je unjeti bonus kod "EURO2020". Promocija traje do subote 19.06.2021 (23:59 CEST)

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!