NaslovnicaVijestiLovro Majer seli u Englesku za 60 milijuna eura?

Lovro Majer seli u Englesku za 60 milijuna eura?

Nakon što je Lovro Majer postigao i namjestio ključne golove u pobjedama Hrvatske protiv Austrije u Ligi nacija, vrlo je tražen igrač u svijetu nogometa. Prvo su ga pratili skauti Arsenala na Maksimiru protiv Danske, a sada mediji javljaju kako se za njega bori i Juventus.

“Njegovi nastupi su povlačili usporedbe sa Modrićem, ne samo zbog iste nacionalnosti. Međutim, umjesto da slijedi Modrićeve korake i zaigra za Tottenham, Majer bi se mogao priključiti velikom Arsenalu. Očekuje se da će Arteta veznjaka pokušati dovesti već u siječnju”, piše The Mirror.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Englezi vjeruju da bi Rennes mogao prodati Majera za oko 60 milijuna eura. Francuski klub ga je doveo prošle godine iz Dinama za 12 milijuna eura. U 45 odigranih utakmica za Rennes je postigao sedam golova i 11 asistencija. Na ljeto je za hrvatskog reprezentativca bio zainteresiran i Atletico Madrid.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!