NaslovnicaVijestiLucas Moura ipak odlazi: Klub iz Premier lige kontaktirao PSG

Lucas Moura ipak odlazi: Klub iz Premier lige kontaktirao PSG

Ovaj zimski prijelazni rok će zasigurno biti jedan od najboljih koje smo ikada vidjeli – a preostalo je još više od 10 dana. Virgil van Dijk preselio se u Liverpool za 75 milijuna funti, dok su Redsi prodali Philippe Coutinha u Barcelonu za 145 milijuna funti.

Lucas Moura ipak odlazi

Zatim, tu je transfer saga koja uključuje Alexis Sancheza, koji bi trebao napustiti Arsenal zbog Manchester Uniteda, gdje će i Henrikh Mkhitaryan otići u drugom smjeru. Topnici su također spremni za dolazak Pierre-Emerick Aubameyanga.

I ovo je samo početak. Mogao bi tu biti još neki veliki transfer do kraja siječnja, no vidjet ćemo što će se dešavati.

Prije nego što je United ukrao Sancheza od rivala Manchester Cityja, oni su ciljali na novog krilnog igrača. Jedan igrač sa kojim su bili jako povezani, bio je Lucas Moura iz PSG-a.

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

Brazilac je u neprijatnoj situaciji na Parku Prinčeva i jedan je od onih igrača koji bi mogli biti prodani kako bi klub ispoštovao pravila finansijskog fer pleja.

Naravno, Unitedu više ne treba Lucas s obzirom na neposredan dolazak Sancheza, a drugi klub iz Premier lige bi mogao iskoristi tu šansu.

Prema francuskom L’Equipeu, Spursi su zainteresirani za potpisivanje Lucasa tijekom zimskog prijelaznog roka.

Tvrde da je klub iz sjevernog Londona kontaktirao PSG-a zbog moguće prodaje, dok veznjak još uvijek nije započeo niti jednu utakmicu ove sezone.

[su_bet365_100_bonus]

Vjeruje se da Spursi žele dovesti 25-godišnjaka na posudbu, ali PSG bi volio da to bude stalan transfer.

Naravno, dva kluba su već ove sezone postigla dogovor, gdje su spursi potpisali Serge Auriera za 23 milijuna funti prošlo ljeto.

Tvrdi se da Mauricio Pochettino želi potaknuti svoje opcije u veznom redu i Moura je izrazio interes za igranje u Engleskoj – i priliku za igranje više nogometa u prvoj postavi.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!