NaslovnicaVijestiLucas Moura otkrio gdje bi volio nastaviti svoju karijeru

Lucas Moura otkrio gdje bi volio nastaviti svoju karijeru

Arsene Wenger i njegov tim su do sada imali vrlo turbulentnu sezonu. ‘Topnici’ su ispali iz FA Kupa u trećem kolu, te se nalaze na razočaravajućem šestom mjestu na tabeli Premier lige.

Moura otkrio gdje želi igrati

Pored svih rezultatskih problema, klub je jučer napustila i najveća zvijezda Alexis Sanchez, koji je prešao u redove jednog od najvećih rivala, Manchester Uniteda, a u suprotnom smjeru je otišao Henrikh Mkhitaryan.

Unatoč dolasku armenskog reprezentativca, Arsenal planira dovesti još pojačanja do kraja zimskog prelaznog roka. Prvi koji se povezuje sa dolaskom na Emirates je napadač Borussije Dortmund Pierre-Emerick Aubameyang, koji je podnio zahtjev za transfer, te je u svađi sa upravom njemačkog kluba.

Drugi igrač koji se dugo vremena povezuje sa dolaskom u klub iz sjevernog Londona je i ofanzivac Paris Saint-Germaina Lucas Moura, koji je priznao kako je nezadovoljan situacijom u francuskom klubu, za koji je odigrao samo šest utakmica ove sezone. On više nije u planovima trenera Unaija Emeryja, koji ispred njega preferira Neymara, Angela Di Mariju i Juliana Draxlera.

[su_no1forfootball]

Međutim, Arsenal će imati veliku konkurenciju u borbi za brazilskog reprezentativca. U pitanju je gradski rival Tottenham Hotspur, koji se također želi pojačati pred nastavak sezone i borbu za top četiri u ligi. Ipak, oba kluba će morati uvjeriti Mouru na dolazak u Premier ligu, s obzirom kako je on priznao da bi mu La Liga ipak više odgovarala.

“Vjerujem da bih se uklopio u La Ligu, s obzirom na brzinu i tehniku koju imam. Mislim da bih igrao dobro tamo, ali istina je da nije važno gdje igram, jer znam da sam sposoban igrati bilo gdje i raditi naporno”, rekao je 25-godišnjak u izjavi za L’Equipe.

“Razočaran sam što više ne igram, što nemam priliku pokazati koliko mogu. Nisam sretan. Mislio sam da ću izgraditi nešto čvrsto sa ovim klubom, ali to očito nije slučaj.”


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!