NaslovnicaVijestiLucas Vazquez: Luka Modrić je fantastičan i nevjerojatan, ponestaje mi riječi da...

Lucas Vazquez: Luka Modrić je fantastičan i nevjerojatan, ponestaje mi riječi da ga opišem

Suigrači Luke Modrića bili su oduševljeni komentirajući gol kapetana hrvatske nogometne reprezentacije. Taj gol donio je Real Madridu pobjedu nad Sevillom u nedjelju, osiguravajući važna tri boda u borbi za naslov prvaka Španjolske.

“Često zabija takve golove na treningu i sretan sam što je zabio sada u igri”, rekao je kapetan Nacho Fernandez za Real Madrid TV. “Ključno je da su svi igrači usredotočeni i da daju doprinos kada uđu u igru”, dodao je Fernandez.

Luka Modrić je u igru ušao u 75. minuti, a samo šest minuta kasnije izveo je precizan i snažan udarac s udaljenosti od otprilike 20 metara, postigavši gol koji je donio pobjedu. “Bilo je izazovno pronaći prostor, a Luka nam je s tim fantastičnim golom osigurao tri ključna boda u utrci za osvajanje prvenstva”, izjavio je branič Nacho.

Krilni napadač Lucas Vazquez također je rekao da ga Modrićev drugi pogodak ove sezone nije iznenadio.

“Vidjeli smo ga kako postiže takve golove mnogo puta. On je fantastičan, nevjerojatan igrač. Nema riječi kojima bi se mogao opisati”, rekao je Vazquez u obraćanju medijima.

Dokapetan momčadi, Luka Modrić, odigrao je 29 utakmica za Real Madrid ove sezone. On se nalazi u grupi igrača s Vazquezom, Nachom i Tonijem Kroosom, čiji ugovori istječu za četiri mjeseca. Trenutačno nije poznato hoće li bilo koji od njih ostati u klubu nakon 30. lipnja.

“Ne razmišljam previše o tome, već samo uživam u sadašnjem trenutku. Pomažem momčadi i to mi je jedina stvar u glavi”, izjavio je Vazquez. Na pitanje o mogućnosti produženja ugovora s Kroosom, odgovorio je: “Što se tiče Tonija, on je nepredvidljiv. Međutim, igra izvrsno ove sezone, pa bih teško razumio ako ne bi odlučio ostati ovdje i dalje igrati.”

Najnovije vijesti

Chelsea dovodi 17-godišnjeg Brazilca za 55 milijuna eura

0
Estevao Willian, nedavno proslavljeni 17-godišnjak koji briljira na desnom krilu u Palmeirasu, brzo je postao sinonim za novo brazilsko čudo od djeteta. Njegovo ime...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!