NaslovnicaVijestiLuda završnica La Lige - Evo kome od četiri kluba kladionice daju...

Luda završnica La Lige – Evo kome od četiri kluba kladionice daju najveće šanse!

Šokantan poraz Barcelone protiv Granade (2-1) dodatno je zakomplikovao borbu za naslov u Primeri. Ostalo je još samo pet kola do kraja sezone, a pobjeda u ovoj utakmici je bila prijeko potrebna Katalnocima za prelazak na prvu poziciju nakon deset mjeseci borbe.

Luda završnica La Lige

Zbog toga se Barcelona sada nalazi na trećoj poziciji sa istim brojem bodova (71) kao i drugoplasirani Real Madrid, dok Atletico na vrhu ima dva boda više (73). Sevilla ima 70 bodova na četvrtoj poziciji.

Sa pet kola preostalih do kraja sezone, četiri kluba će se boriti za titulu. Sevilla nakon 75 godina ima priliku postati prvak, a posljednji i jedini put su to uradili 1946. godine.

Trenutno je Barcelona favorit za osvajanje titule sa kvotom 2.50 u bet365 kladionici, dok je Atletico Madrid drugi favorit sa kvotom 2.62. Na Real Madrid bet365 kladionica daje kvotu 3.75, dok je na Sevillu čak 15.00!

Raspored sve četiri ekipe:

Atletico Madrid

Elche – Atletico
Barcelona – Atletico
Atletico – Sociedad
Atletico – Osasuna
Valladolid – Atletico

Real Madrid

Real – Osasuna
Real – Sevilla
Granada – Real
Athletic – Real
Real – Villarreal

Barcelona

Valencia – Barcelona
Barcelona – Atletico
Levante – Barcelona
Barcelona – Celta Vigo
Eibar – Barcelona

Sevilla

Sevilla – Athletic
Real – Sevilla
Sevilla – Valencia
Villarreal – Sevilla
Sevilla – Alaves

Bet365 kladionica, najveća i najpopularnija online kladionica, ima fantastičnu promociju u kojoj daje 100% bonus dobrodošlice novim igračima. Toplo preporučujemo da odmah otvorite bet365 račun za klađenje i uzmete bonus dobrodošlice.

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!