NaslovnicaVijestiLUDILO U TORINU: Iz Juventusa najavili lov na tri vrhunska nogometaša kojima...

LUDILO U TORINU: Iz Juventusa najavili lov na tri vrhunska nogometaša kojima ističu ugovori na kraju sezone!

U Juventusu doslovno briljiraju sa  načinom na koji u svoje redove uspiju dovesti igrače kojima istekne ugovor. Već dugi niz godina u tom segmentu su apsolutni šampioni, a taj trend će kako sada stvari stoje nastaviti i naredno ljeto.

Čini se da crno-bijeli ponovno pripremaju pravu transfer bombu za naredno ljeto pri kojoj ponovo neće potrošiti ništa novca. U Tuttosportu su uvjereni da znaju plan koji Stara dama želi sprovesti u realizaciju do naredno ljeta.

NA ZAHTJEV LIONEL MESSIJA: Barcelona u siječnju dovodi novo pojačanje za 80 milijuna eura!

Sportski direktor Fabio Peratici želi dovesti tri vrhunska igrača, za koja neće morati platiti ni cent kompenzacije, jer svoj trojici nakon završetka sezone istječu ugovori.

Prvi je Willian, 31-godišnji brazilski krilni igrač koji nastupa za ekipu Chelseaja posljednjih šest godina. Njega je u londonskom klubu trenirao Maurizio Sarri, koji ga želi dovesti i u Juventus. Drugi je 27-godišnji belgijski reprezentativac i član PSG-a Thomas Meunier, a treći je veznjak Tottenhama Christian Eriksen.

Za Danca će biti potrebno voditi veliku borbu s Interom i Realom, koji ga također žele vidjeti u svojim redovima, pa će im posao biti mnogo teži dok ćemo Williana i Meuniera narednoe godine vjerojatno gledati u Torinu.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!