NaslovnicaVijestiLudilo: Zaboravite na Neymara, to je galaktik kojeg u Realu želi Cristiano...

Ludilo: Zaboravite na Neymara, to je galaktik kojeg u Realu želi Cristiano Ronaldo

Nakon lošeg početka sezone, postoje mnoge transfe glasine o nogometašima koji bi mogli osvježiti i pojačati tim i učiniti ga konkurentnijim.
Već smo pisali o mogućem transferu Neymara u Real Madrid, koji će još više šokirati svijetsku nogometnu javnost, nego što je to bio brazilčev prelazak iz Barcelone u PSG.

Zaboravite na Neymara

No, sve se više priča o tome da će Real morati započeti s velikom potrošnjom novca kako bi postali i ostali konkurentni u svjetskom nogometu, te da politika kupovine mladih nogometaša ne može odmah donijeti rezultat. S toga su u Realu pronašli igrača na kojeg žele potrošiti više od 100 miliona eura.

Nakon pisanja Don Balona, ​​kako će slijedieći Galaktikos postati Harry Kane, oglasio se je i Harry Kane koji je upravi Tottenhama rekao da želi napustiti klub samo ako za njega stigne ponude iz Real Madrida.

>> Grci se predali: Nismo cijenili važnost ove utakmice, Hrvatska se 95% kvalificirala

Osim toga, Don Balon od svojih izvora bliskih Realu je saznao da bi se ova varijanta također najviše svidjela Cristianu Ronaldu, koji već od ranije ne skriva simpatije prema Kaneu i volio bi da mu upravo on postane partner u napadu.

[su_bonus]

Jedini problem, prema engleskim novinarima, jeste taj što Harry Kane želi da zaigra na novom stadionu Tottenhama koji će biti otvoren tek početkom naredne sezone, a i da će o svojoj budućnosti ozbiljnije razmišljat tek nakon Svjetskog prvenstva.

Ove stvari mogu Realu predstavljati problem i spriječiti ih da već iduće ljeto pošalju ponudu za Engleza, pa je s toga realniji scenarijo da Kane obuče dres Reala u sezoni 2019/2020 a i tada će tek imati 26 godina, pa ga u Realu vjerovatnu do tada mogu sačekati.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Stefan Ristovski uputio poruku navijačima Rijeke: “Ne mrzim vas, ali ste...

0
Dinamo je ostvario nevjerojatan preokret u derbiju 33. kola SuperSport HNL-a, pobijedivši Rijeku rezultatom 2:1, čime im je pobjegao na četiri boda, tri kola...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!