NaslovnicaVijestiLUDNICA: Problemi u Bayernu, na pomolu prva velika promjena!

LUDNICA: Problemi u Bayernu, na pomolu prva velika promjena!

Koliko je vremena potrebno da padnete s vrha do dna? Vrlo malo, za što imamo i dokaze iz prve ruke. Riječ je o Bayernu i Niki Kovaču.

Prije samo sedam dana, Hrvat je bio bog i batina u Munchenu, bio je predmet onožavanja navijača, a sada se sve promjenilo. Nakon sedam uzastopnih pobjeda (u svim natjecanjima), mnogi u Kovaču su vidjeli trenera sa kojim će Bayern lagano doći do naslova njemačkog prvaka i trenera koji bi nakon nekoliko sezona posta, ponovo mogao napraviti dobar uspjeh u Ligi prvaka. U svega 7 dana Bavarci su remizirali s Augsburgom i Ajaxom i izgubili od Herte.

>> EDEN HAZARD OTKRIO: Evo tko su po njegovom mišljenju četiri najbolja igrača u Premier ligi!

Predsjednik kluba Uli Hoeness odmah je javno kritizirao Kovača, kojem je poručio da mora preuzeti krivicu. „Mnogo rotira igrače a trener je taj koji bi trebao biti odgovoran za rezultate. Nakon remija s Augsburgom je trebao uvidjeti svoje greške. To sve ovisi o njemu, on je taj koji odlučuje, ali on je taj koji bi na kraju platio svojom glavom„ rekao je predsjednik kluba a zatim nastavio:    ”Protiv Ajaxa su nas navijači bojkotovali u prvih 20 minuta i zaista ne razumijem njihovu reakciju je su prije desetak dana, govorili kako se Bundesliga igra samo od drugog mjesta, a sada im ništa više nije dobro.

[su_cashout]

Hrvatski stručnjak također je naišao na poteškoće u svlačionici, gdje su tri zvijezde počele neku vrstu pobune. To su Mats Hummels, Javi Martinez i James Rodriguez. Hummels je pohvalio Kovčevu odluku o rotacijama u timu prije nekoliko tjedana. No, protiv Augsburga je trener označio kao najslabbiju kariku u timu  što je očito promijenilo mišljenje Hummelsa. Rodriguez je navodno čak galamio na Kovača, i već je zatražio transfer u siječnju u drugi klub.

[su_bet365_100_bonus]

Bit će zanimljivo vidjeti koliko će Kovač izdržati na klupi bavarskog giganta, jer je vrlo teško ponovno vratiti povjerenje igrača.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!