NaslovnicaVijestiLudnica u La Ligi dva kola prije kraja sezone! Tri kluba se...

Ludnica u La Ligi dva kola prije kraja sezone! Tri kluba se bore za naslov! Evo kome što treba!

Nevjerojatna završnica u španjolskoj La Ligi ove sezone, gdje se tri kluba bore za naslov. Trenutno je Atletico Madrid lider na tabeli sa dva boda više od Real Madrida, dok isti broj bodova više ima Real od Barcelone koja je na trećem mjestu.

Što se tiče četvrtoplasirane Seville, oni su već ispali iz utrke za naslov, jer su dosta lošiji u međusobnim omjerima protiv Simeoneove momčadi. Čak da završe sa istim brojem bodova kao i Atletico, titula bi pripala Suarezu i društvu.

To nam svakako govori da je Atletico u najboljoj poziciji u ovom trenutku, jer ovise sami o sebi. Ako uspiju ostvariti pobjedu na domaćem terenu protiv Osasune i u gostima protiv Valladolida, bit će prvaci Španjolske.

Zidane se nada kiksu Simeoneove momčadi, a dok to čekaju, moraju ostvariti pobjede protiv Athletic Bilbaoa i Villarreala.

Katalonci imaju najteži zadatak. Moraju se nadati kiksevima klubova iz Madrida da bi oni sa eventualnim pobjedama u posljednja dva kola protiv Celte i Eibara uspjeli preći na prvu poziciju.

Ako Real i Atletico budu na vrhu tabele sa istim brojem bodova na kraju sezone, Real Madrid će uzeti titulu jer imaju bolji međusobni omjer. Međutim, ako Barcelona i Atletico završe sezonu sa istim brojem bodova na vrhu tabele, onda će titulu uzeti momčad Diega Simeonea.

Atletico je trenutno najveći favorit za osvajanje titule u bet365 kladionici sa kvotom 1.33, dok je na Real Madrid 3.25. Skoro nemoguće šanse kladionice daju Barcelonu sa kvotom 51.00 da će Messi i društvo nekim čudom uspjeti doći do prve pozicije u posljednja dva kola.

RASPORED DO KRAJA SEZONE:

ATLETICO MADRID
Atletico – Osasuna
Valladolid – Atletico

REAL MADRID
Athletic Bilbao – Real
Real – Villarreal

BARCELONA
Barcelona – Celta
Eibar – Barcelona

Bet365 kladionica, najveća i najpopularnija online kladionica, ima fantastičnu promociju u kojoj daje 100% bonus dobrodošlice novim igračima. Toplo preporučujemo da odmah otvorite bet365 račun za klađenje i uzmete bonus dobrodošlice.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!