NaslovnicaVijestiLudnica u Manchesteru: Mourinho sam sebi traži novi klub i već je...

Ludnica u Manchesteru: Mourinho sam sebi traži novi klub i već je ušao u pregovore sa ovim evropskim velikanom!

Portugalski strateg Jose Mourinho trenutno je trener Manchester Uniteda, ali navodno je već  u potrazi za novim poslodavcem. Jose Mourinho nikada nije bio poznat kao trener koji bi dugo ostao na jednom mjestu u jednom klub. Kontroverzni portugalski stručnjak redovito mijenja klubove, a svaki put bira jedan od europskih divova.

Portugalski strateg Jose Mourinho

Trenutačno je trener Manchester Uniteda, ali prema nekim britanskim medijskim izvješćima, on je izrazio veliko nezadovoljstvo, te već ozbiljno razmišlja o tome da napusti Manchester United.

[su_premierleague]

Manchester Evening News je izvijestio da Mourinho želi biti uključen u transferu igrača na Old Traffordu i od uprave je zahtijevao da mu daju otvorene ruke što se tuče upravljanjem transferima, dovođenjem novih igrača te bi jedino tako mogao postati konkurentan za naslov prvaka. Istodobno, Mourinho također traži povećanje plate i potpis novog ugovora, a sadašnji ugovoe mu ističe za dvije godine i uprava nije spremna razgovarati o novom.

>> Nejmački list Bild otkrio: Hoeness i Rummenigge nisu glavni u Bayernu iz pozadine djeluje ovaj čovjek!

The Sun prenosi kako Mourinho već priprema teren za napuštanje Manchestera, a kako javljaju mediji, njegov agent Jorge Mendes već se sastao s PSG-om. Glavni inicijator Mourinhovog dolazaka u Pariz je Henrique Artero, sportski direktor PSG-a jer je Mourinho već radio sa njim iz vremena kad su osvojili sa Portom Ligu prvaka.

„Moj sin, koji živi u Londonu, je rađe otišao na utakmicu u Parizu nego u Manchester. U ovom trenutku u Parizu vlada neka posebna magija, kvalitete i mladosti. To je nešto fantastično”, nedavno je nahvalio ekipu PSG-a Mourinho, te im tako jasno dao do znanja da želi postati trener ovog kluba.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Kylian Mbappe kupio vilu u Madridu od Sergija Ramosa za 18...

0
Kylian Mbappe, jedna od najvećih zvijezda svjetskog nogometa, sve više se povezuje s Real Madridom. Iako još uvijek nije službeno potvrđeno, sve naznake upućuju...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!