NaslovnicaVijestiLUDNICI NIKAD KRAJA: U Barceloni već razmišljaju o prodaji Antoinea Griezmanna!

LUDNICI NIKAD KRAJA: U Barceloni već razmišljaju o prodaji Antoinea Griezmanna!

Kako izvještavaju španjolski i francuski mediji, čelnici Barcelone razmišljaju o tome da ponude Antoinea Griezmanna, koji je u klub stigao proteklog ljeta iz Atletico Madrida, u zamjenu za napadača Paris Saint-Germaina i njihovog bivšeg igrača Neymara.

Barcelona nudi Griezmanna za Neymara

Nije tajna kako su Katalonci pokušali vratiti Brazilca na Camp Nou također u ljetnom prelaznom roku, kao ni to da je on sam želio taj povratak, ali nažalost po njih do tog transfera na kraju nije došlo.

Kako piše Le10Sport, sada su smislili novi plan, te u sve žele uključiti novo pojačanje Griezmanna, koji je tek stigao u klub. Međutim, Francuz se za sada nije proslavio u dresu Blaugrane, te ima sasvim prosječan učinak sa tri postignuta gola i dvije asistencije u devet odigranih utakmica, a također navodno i njegov odnos sa Messijem nije baš najbolji.

U intervjuu ranije ovog tjedna pred utakmicu grupne faze Lige prvaka protiv Intera, 28-godišnjak je o svom odnosu sa Argentincem rekao: “On nije netko ko puno priča, a nisam ni ja. Teško je uspostaviti komunikaciju. Međutim, idemo u pravom smjeru. Bio je mnogo povrijeđen od početka sezone, tako da je teško poboljšati odnos. Dva smo dobra momka, dobre osobe, i tu sam da pomognem bilo kome u timu.”

Messi je propustio većinu predsezonskih priprema i nekoliko utakmica na početku sezone zbog povrede, ali je igrao protiv Intera ovog tjedna. Bez Argentinca Barca je imala dosta problema od početka sezone, te već imaju dva poraza u La Ligi.

Najnovije vijesti

UEFA uvela novo pravilo: Povećali broj igrača koji svaka reprezentacija može...

0
UEFA je odlučila proširiti broj igrača u nacionalnim timovima za Europsko prvenstvo u Njemačkoj s dosadašnjih 23 na 26. Ova promjena omogućava izbornicima da...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!