NaslovnicaVijestiLuis Enrique dobio otkaz nakon ranog ispadanja Španjolske, ekspresno imenovan novi izbornik

Luis Enrique dobio otkaz nakon ranog ispadanja Španjolske, ekspresno imenovan novi izbornik

Dva dana nakon ispadanja sa Svjetskog prvenstva, Španjolski nogometni savez objavio je da Luis Enrique više nije izbornik reprezentacije, a potvrđeno je da će ga naslijediti Luis de la Fuente, sadašnji trener mlade reprezentacije Crvene furije.

“Luis Enrique je nakon svog dolaska uspio dati novi poticaj reprezentaciji izvodeći smjenu generacija. Uspio se dva puta kvalificirati na završni turnir Lige nacija i odveo reprezentaciju do polufinala Eura, dajući tim rezultatima osobni pečat s prepoznatljivim stilom igre. Dao je priliku mladim talentima i tako posijao nadu za budućnost. Luisu Enriqueu želimo sreću u daljnjim profesionalnim projektima. Zaslužuje ljubav i poštovanje našega saveza koji će mu uvijek biti dom”, objavio je nogometni savez Španjolske.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Enrique je vodio Španjolsku od srpnja 2018., nakon završetka Svjetskog prvenstva u Rusiji, a ugovor mu je isticao krajem ove godine.

Luis de la Fuente, rođen u Haru (La Rioja) i bivši igrač Athletic Bilbaa i Seville, bit će zadužen za vođenje novog projekta, s popisom igrača koje je već selektirao u nižim kategorijama.

De la Fuente vodi mladu španjolsku U-21 reprezentaciju od 2018., zamijenivši Alberta Celadesa, a osvojio je Europsko prvenstvo do 21 godine.

Najnovije vijesti

UEFA uvela novo pravilo: Povećali broj igrača koji svaka reprezentacija može...

0
UEFA je odlučila proširiti broj igrača u nacionalnim timovima za Europsko prvenstvo u Njemačkoj s dosadašnjih 23 na 26. Ova promjena omogućava izbornicima da...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!