NaslovnicaVijestiLuis Enrique: Najbolji igrač svijeta je on, a ne Luka Modrić!

Luis Enrique: Najbolji igrač svijeta je on, a ne Luka Modrić!

Luis Enrique, trener Španjolske, tvrdi kako najbolji igrač svijeta nije Luka Modrić, a ni Cristiano Ronaldo, već argentinski čarobnjak.

“Ako gledamo Hrvatsku, pričao bih o Modriću i Rakitiću kao o najboljim igračima. Ipak, što se planete tiče, to je Lionel Messi”, rekao je Enrique.

Španjolska je u prvom kolu odlično startovala pobedom na Wembleyu, a pobjeda protiv drugog rivala kandidovala bi ih kao glavnog favorita za prvo mjesto u grupi. Prirodno, to stvara euforiju u ekipi koja je neprijatno iznenadila na Svjetskom prvenstvu i ispala u osmini finala od Rusije.

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

“Naravno da volim euforiju, najbolja stvar koja može da se dogodi jeste da navijači budu srećni, kao i cijela zemlja. Mi smo profesionalci i sada se moramo na najbolji način pripremiti za predstojeću utakmicu, koja stiže nakon napornog i tvrdog meča.”

“Rezultat Hrvatske nije me iznenadio. Gledajući kako su igrali za mene to nije bilo iznenađenje. Hrvatska ima izuzetno kvalitetne pojedince, a kao momčad napada i kao momčad se brani, i to snažno”, rekao je Enrique, komentirajući nastup Hrvatske na Svjetskom prvenstvu.

Ukoliko osvoje prvo mjesto u Grupi 4 Španjolska će obezbijediti, ne samo mjesto na Final fouru, već i mjesto u baražu u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo, ukoliko to ne obezbijede kroz kvalifikacije ili direktno na završni turnir. Susret između Španjolske i Hrvatske igra se u utorak u Elcheu od 20:45.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!