NaslovnicaVijestiLuis Suarez bez dlake na jeziku, treneru se ovo neće svidjeti: "Zašto...

Luis Suarez bez dlake na jeziku, treneru se ovo neće svidjeti: “Zašto nam ne idu u gostima? Pa…”

Zvijezda Barcelone Luis Suarez nije mogao sakriti svoju frustraciju nakon remija u Vigu, nakon čega će Real Madrid imati priliku da dodatno poveća svoje vodstvo u španjolskoj La ligi.

Luis Suarez se vraća

Barcelona još uvijek nije izgubila nakon korona pauze, ali njihove šanse za titulu u španjolskom prvenstvu su manje iz kruga u krug. Real Madrid imat će priliku pobjeći Kataloncima za dva boda u slučaju večerašnje pobjede protiv Espanyola, a s obzirom na formu madridske momčadi u posljednje vrijeme, bilo bi veliko iznenađenje ako se takav scenarij ne dogodi.

Barcelona je u Vigu dva puta vodila, ali ni to nije bilo dovoljno za ništa više od podjele bodova, nakon čega je neizravno nezadovoljstvo radom struke izrazio i dvostruki strijelac Barcelone Luis Suarez.

“Zašto nam ne ide u gostima? To je pitanje za trenere. Oni analiziraju takve stvari. Osjećamo da smo izgubili važne bodove a to nam se nije dešavalo u prošlosti”, rekao je Suarez nakon meča.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!