NaslovnicaVijestiLuis Suarez imenovao klub u kojem želi završiti svoju karijeru

Luis Suarez imenovao klub u kojem želi završiti svoju karijeru

Luis Suarez imenovao klub u kojem želi završiti svoju karijeru. Po drugi put u svojoj karijeri u četvrtak, Luis Suarez je nagrađen Europskom Zlatnom kopačkom.

Luis Suarez imenovao

Urugvajac je postigao izuzetnih 40 ligaških golova za Barcelonu prošle sezone, gdje je prestigao suigrača Lionel Messija (26) i Cristiana Ronalda (35) za nagradu.

Naravno, i ove sezone želi da ponovi taj broj, pa možda čak i više. Suarez je trenutno najbolji strijelac zajedno sa Antoine Griezmannom iz Atletico Madrida sa šest golova.

Međutim, 29-godišnji napadač shvata da njegovo vrijeme na vrhu europskog nogometa polako ponestaje, što ga je potaklo da razgovara o svojim mirovinskim planovima na svečanosti u četvrtak.

[su_bet365_novo__koeficijenti]

Bilo je mnogo nagađanja o tome gdje bi Suarez mogao završiti svoju karijeru, a navijači Liverpoola očajnički žele da ga vrate na Anfield.

Međutim, u ovom trenutku, postoji samo jedan klub u kojem želi završiti svoju karijeru, a to je Barcelona.

Govoreći na konferenciji za novinare u četvrtak za ESPN je rekao: “Ja sam u najboljem timu na svijetu s najboljim igračima.”

“Ciljevi tima su uvijek na prvom mjestu – La Liga, Liga prvaka, kup Kralja, a zatim osobne titule, ali nije bitno da li sam to ja, Messi, Neymar ili neko drugi.”

[su_euro_soccer_bonus]

“Mnogo sam patio da bi došao ovdje i sada želim da nastavim uživati u borbi na najvišoj razini i dovršetku svojih ciljeva, što je osvajanje što više naslova.”

“Volio bih završiti svoju karijeru ovdje, ali to znači da moram ostati na najvišoj razini cijelu karijeru.”

[frontpage_news widget=”35136″ name=”Vijesti”]

Najnovije vijesti

Objavljena lista: Ovih osam igrača napušta Liverpool na kraju sezone

0
Njemački strateg Jurgen Klopp, koji je od 2015. godine vodio Liverpool i s njim osvojio naslove engleskog i europskog prvaka, prema najnovijim informacijama, napustit...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!