NaslovnicaVijestiLuis Suarez: "Messi mi je rekao da pati u Francuskoj. Razgovaramo svaki...

Luis Suarez: “Messi mi je rekao da pati u Francuskoj. Razgovaramo svaki dan!”

Luis Suarez je inzistirao da njegov bivši suigrač iz Barcelone Lionel Messi pati u PSG-u nakon što je ljetos napustio Camp Nou.

Messi nije mogao obnoviti ugovor sa Barcelonom zbog finansijskih propisa u La Ligi i bio je prisiljen napustiti španjolski klub.

34-godišnji napadač Argentine završio je senzacionalan besplatni transfer u PSG, no Messi se još uvijek pokušava smjestiti u francuskoj prijestolnici.

Messi je ove sezone za PSG zabio četiri puta i upisao tri asistencije u 12 nastupa u svim natjecanjima.

Suarez je ostao blizak prijatelj s Messijem i nakon što je napustio Barcelonu.

34-godišnji napadač Atletico Madrida otkrio je da i dalje razgovara s Messijem “svaki dan”, te je rekao kako im je bilo teško igrati jedan protiv drugog na Nou Campu.

No, Suarez je rekao da ga je Messi informirao o tome kako se muči sa vremenskim uvjetima u Parizu.

“Razgovaramo svaki dan, o utakmicama, o obitelji”, rekao je za TNT Sports.

“Rekao mi je da kada igra na hladnoći mnogo pati, jer nije navikao na to. Morate se naviknuti na hladno vrijeme, naravno.”

“Bilo nam je teško igrati jedan protiv drugog na Nou Campu.”

“S druge strane, kada igraju Urugvaj i Argentina, to je drugačije, uvijek su lijepe utakmice i imati Lea za rivala je teško i komplicirano.”

PSG je trenutno na vrhu Ligue 1 i vratit će se u akciju protiv Lensa večeras.

Najnovije vijesti

Evo na koje susrete je Tonali stavljao oklade i time zaradio...

0
Talijanski nogometaš Newcastlea, Sandro Tonali (23), kažnjen je ponovno, ovaj put s dva mjeseca uvjetne zabrane nastupa i novčanom kaznom od 20.000 funti zbog...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!