NaslovnicaVijestiLuis Suarez odgovorio na pitanje: Tko je bolji? Haaland ili Mbappe?

Luis Suarez odgovorio na pitanje: Tko je bolji? Haaland ili Mbappe?

Luis Suarez je odabrao boljeg između Erlinga Haalanda i Kyliana Mbappea. Evo za koga Urugvajac vjeruje da će postati sljedeća velika stvar u svjetskom nogometu.

Luis Suarez odgovorio

Napadač Atletico Madrida je izjavio: “Haaland je sjajan igrač na spektakularnoj razini. Ima divnu fizičku moć. Jedan je od najboljih napadača na svijetu koji će obilježiti ovo doba.”

Kada su mu tražili da bira između Haalanda i Mbappea, Suarez je odgovorio: “Malo više za Haalanda, ali Mbappe je također na vrlo visokoj razini.”

Svaka čast za Urugvajca jer nije izbjegao pitanje.

Norveški stroj za golove iz Dortmunda i napadač PSG-a se danas gledaju kao dva najveća talenta u usponu.

Iako imaju različite vještine, gdje brzog Mbappea smatraju svestranijim napadačem, Haalanda vide kao impozantnu i predatorsku devetku.

Iako je Mbappe 18 mjeseci stariji – do sada je postigao više, uključujući osvajanje Svjetskog prvenstva, 20-godišnji Haaland ruši rekorde u postizanju golova i mnogi stručnjaci su zadivljeni njegovim nevjerojatnim potencijalom.

To bi također trebalo uključivati i njegove kolege igrače, sudeći po Suarezovoj reakciji. Napadač je izrazio uvjerenje da bi Haaland zapravo mogao biti na višoj razini od Mbappea, koji je hat-trickom u ovosezonskoj Ligi prvaka uništio Suarezovu bivšu Barcelonu.

Bet365 kladionica, najveća i najpopularnija online kladionica, ima fantastičnu promociju u kojoj daje 100% bonus dobrodošlice novim igračima. Toplo preporučujemo da odmah otvorite bet365 račun za klađenje i uzmete bonus dobrodošlice.

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!