NaslovnicaVijestiLuis Suarez osobno predložio novo pojačanje za Stevena Gerrarda u Aston Villi!

Luis Suarez osobno predložio novo pojačanje za Stevena Gerrarda u Aston Villi!

Menadžer Aston Ville Steven Gerrard je dobio sjajnu referencu od strane bivšeg suigrača Liverpoola Luisa Suareza. Urugvajac je predložio svom bivšem suigraču da potpiše Rodrigua Bentancura iz Juventusa.

Villa je već ovog siječnja dovela dva pojačanja, Philippe Coutinho je stigao na posudbu iz Barcelone, dok su doveli i Lucasa Dignea iz Evertona.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Gerrardov utjecaj je jasno vidljiv, a Telegraph tvrdi da je sljedeći na dnevnom redu Bentancur.

Klub je odbio ponudu od 25 milijuna funti za Yvesa Bissoumu iz Brightona i namjeravaju se preusmjeriti na veznjaka Juventusa.

Suarez, koji igra sa Bentancurom za reprezentaciju Urugvaja, navodno je rekao Gerrardu o njegovim kvlaitetama u nedavnom razgovoru.

Bentancur se pridružio Juventusu iz Boce Juniors 2017. godine i upisao preko 200 nastupa za klub.

Ovaj 24-godišnjak je miran i staložen na lopti, a može igrati na brojnim pozicijama u veznom redu.

Ostaje nam da vidimo da li želi da se preseli na Villa Park, međutim, ne bi trebalo dovoditi u pitanje njegovu želju igranja pod vodstvom legende Liverpoola.

Suarez je s Gerrardom igrao tri godine na Anfieldu prije nego što se pridružio Barceloni 2014. godine.

Trenutni ugovor napadaču Atletico Madrida istječe na kraju sezone, a on je imao ponude od Palmeirasa, Corinthiansa i Atletico Mineira.

Prema španjolskom novinaru Gerardu Romeru, 34-godišnjak je odbio ponude iz Južne Amerike kako bi se usredotočio na prelazak u Aston Villu.

Villa je ljetos potpisala ugovor sa Dannyjem Ingsom iz Southamptona i pokušali su igrati sa njim ispred Ollieja Watkinsa.

Čini se da ovaj dvojac nije kliknuo, te bi zbog toga dovođenje Suareza u ekipu dosta pojačalo napad.

Villa je u subotu ostvarila pobjedu od 1-0 protiv Evertona i tako se plasirala na 11. mjesto pred međunarodnu stanku.

Najnovije vijesti

Arsenal donosi revolucionarnu promjenu: Uklanja tradicionalni grb sa dresa

0
Nogometni klub Arsenal najavio je iznenađujuću promjenu za nadolazeću sezonu, nakon što su odlučili ukloniti dugogodišnji tradicionalni grb s domaće garniture dresova. Umjesto ikoničnog...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!