NaslovnicaVijestiLuis Suarez otkrio što mu je Lionel Messi rekao prije odlaska u...

Luis Suarez otkrio što mu je Lionel Messi rekao prije odlaska u PSG!

Odlazak Argentinca Lionela Messija u PSG iz Barcelone je bio jedan od najšokantnijih poteza u povijesti nogometa. U Ligi prvaka protiv Manchester Cityja je postigao i svoj prvi gol za francuski klub, a jedna od glavnih tema u javnosti je da li PSG može do titule europskog prvenstva.

Luis Suarez je već početkom prošle sezone napustio Barcelonu, a tada su ga potpuno besplatno prepustili Atletico Madridu, kojeg je urugvajski napadač vodio do titule španjolskog prvaka.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

U razgovoru sa španjolskim medijima, Luis Suarez otkriva svoj posljednji razgovor sa Messijem prije nego što je otišao u PSG.

“Iznenadilo me to što je Messi napustio Barcelonu, jer je sve bilo spremno da ostane. Izgledao je jako sretno kada smo bili zajedno na odmoru”, rekao je Urugvajac i nastavio:

“Rekao mi je da će karijeru završiti u Barci, jer je to oduvijek htio i jer je to klub koji mu je dao sve. Bilo mu je vrlo bitno što je i njegovoj porodici bilo sjajno u Barceloni. A zatim se sve promijenilo, kao da je u sat vremena promijenio stav i donio drugačiju odluku.”

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!