NaslovnicaVijestiLuis Suarez otkrio tko ga je inspirisao da pređe u Liverpool

Luis Suarez otkrio tko ga je inspirisao da pređe u Liverpool

Bivši napadač Liverpoola Luis Suarez izjavio je da se odlučio na dolazak na Anfield 2011. godine inspiriran Carlosom Tevezom.

Luis Suarez otkrio tko ga je inspirisao

Suarez je u dresu ‘Redsa’ igrao tri sezone prije nego što se pridružio Barceloni 2014. godine, a mnogi ga smatraju jednim od najboljih napadača koje je Anfield ikada vidio.

Kenny Dalglish je doveo Suareza iz Ajaxa, gdje je Urugvajac bio ključni igrač i privlačio pažnju mnogih europskih velikana. Iako je bio uključen u veliki broj kontroverznih situacija u bivšem klubu, on je u svojoj posljednjoj sezoni zablistao i postao miljenik Kopa.

U intervjuu koji je dao za ESPN, Suarez je otkrio zašto se odlučio na dolazak u Liverpool: “Dok sam igrao u Ajaxu, Carlos Tevez je nogometaš koji me je inspirisao da zaigram u Premier ligi. Gledao sam njegove utakmice i pitao se ‘ako Carlitos to može, zašto ne bih i ja? On je malen pored svih tih ogromnih defanzivaca’.”

Carlos Tevez je imao uspješan period u Engleskoj, gdje je igrao za Manchester City 2011. godine kada se Suarez odlučio na dolazak na otok. Baš poput Suareza, i Tevezu nisu bili strane kontroverzne situacije, ali obojica su svojim golovima učini Premier ligu mnogo zanimljivijom.

Argentinac je postigao 11 golova u svojoj posljednjoj sezon iu Premier ligi prije nego što je prešao u Juventus 2013. godine.

Nakon što je skoro osvojio titulu prvaka Premier lige u posljednjoj sezoni u Liverpoolu, Luis Suarez je prešao u Barcelonu sa naknadu od čak 75 miliona funti. Urugvajski reprezentativac se prilagodio životu u Španjolskoj bolje nego što je zamišljao i postao je jedan od ključnih igrača u katalonskom timu.

Ove sezone je postigao čak 37 golova u La Ligi, te je vodeći strijelac u španjolskom prvenstvu, a njegovo partnerstvo sa Neymarom i Lionelom Messijem se smatra jednim od najboljih u novijoj nogometnoj povijesti.

[su_williamhill_bet10get20_veliki]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Thiago Silva napušta Chelsea

0
Thiago Silva (39), brazilski branič, napustit će Chelsea na kraju tekuće sezone nakon četiri godine u klubu iz zapadnog Londona. Engleski prvoligaš objavio je...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!