NaslovnicaVijestiLuiz Felipe Scolari se vratio iz mirovine u 74. godini. Preuzeo novi...

Luiz Felipe Scolari se vratio iz mirovine u 74. godini. Preuzeo novi klub!

Bivši brazilski izbornik Luiz Felipe Scolari, poznat po osvajanju naslova svjetskog prvaka s Brazilom, odlučio je napustiti svoju trenersku mirovinu kako bi preuzeo brazilski klub Atletico Mineiro.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


Potpisao je ugovor s klubom do prosinca 2024., prekidajući svoju poziciju tehničkog direktora u Athletico Paranaenseu. Scolari je preuzeo vođstvo nad klubom iz Belo Horizontea, zamijenivši argentinskog trenera Eduarda Coudeta.

Luiz Felipe Scolari, koji je bio izbornik tijekom slavnog osvajanja naslova svjetskog prvaka 2002. godine, također je doživio veliku bol kao izbornik Brazila kada su pretrpjeli nevjerojatan poraz od Njemačke s rezultatom 1:7 na Svjetskom prvenstvu 2014. Unatoč tome, prošle godine je vodio Athletico do finala Copa Libertadoresa, ali je najavio svoje povlačenje u studenom. Uprkos tome, ostao je u klubu kao tehnički direktor.

Luiz Felipe Scolari je bio ključna figura u portugalskom nogometu, vodeći nacionalnu momčad do finala Europskog prvenstva 2004. i polufinala Svjetskog prvenstva 2006. Nakon tog razdoblja, Scolari je preuzeo vođstvo u Chelseaju, ali njegov boravak u klubu nije bio uspješan i trajao je samo sedam mjeseci. Bez obzira na to, Scolari je nastavio ostvarivati uspjehe na klupskoj razini u Brazilu i Kini, gdje je postigao značajan uspjeh.

Postigao je značajne uspjehe u brazilskoj Serie A i Copa Libertadores s klubovima Germiom i Palmeirasom, a također je bio uspješan u kineskoj Super ligi i azijskoj Ligi prvaka s Guangzhou Evergrandom. Sada će Scolari preuzeti ulogu trenera Atletica, a prva utakmica koju će voditi bit će protiv Fluminensea 21. lipnja. Trenutno, Atletico se nalazi na četvrtom mjestu u ligi s 18 bodova iz 10 odigranih utakmica.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Najnovije vijesti

Tuchel se osjeća uvrijeđeno i započeo je sukob s legendom Bayerna:...

0
Mandat Thomasa Tuchela kao trenera Bayerna privodi se kraju, jer će ovaj stručnjak napustiti klub na kraju tekuće sezone. Sada je započeo sukob s...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!