NaslovnicaVijestiLuiz: Sramota je što Giovinco igra u MLS ligi!

Luiz: Sramota je što Giovinco igra u MLS ligi!

Sjajni 29-godišnji italijanski fudbaler Sebastian Giovinco igra svoju drugu sezonu u kanadskom Torontu, a prošle sezone je bio jedan od najboljih fudbalera, ne samo u svom klubu, nego i u američkoj MLS ligi.

Luiz Sramota je što Giovinco igra u MLS ligi!

Ovaj omaleni napadač je donedavno bio član torinskog Juventusa, nastupao je u Seriji A i igrao utakmice na najvišem evropskom nivou i protiv najboljih fudbalera današnjice, i jedan je od rijetkih igrača koji je relativno mlad odlučio da napusti evropski fudbal.

Defanzivac francuskog Paris Saint-Germaina David Luiz jedan je od onih igrača koji se dobro sjećaju Giovinca, a Brazilac je za francuske medije izjavio da je velika sramota što ovaj sjajni fudbaler igra u MLS ligi.

“Kada sam ga prvi put vidio, nije izgledao kao profesionalni fudbaler već kao dijete od 15 godina. Ali, kada je prvi put dodirnuo loptu, shvatio sam o kakvom se igraču radi”, rekao je David Luiz.

[su_bet365_live_koeficijenti]

“Poslije utakmice protiv Juventusa tražio sam njegov dres, jer ga želim dati sinu kada ga budem imao. Sada igra u MLS ligi i mislim da je to sramota. On je ‘mali genije’ i nadam se da ću se ponovo sresti s njim na terenu”, istakao je Brazilac.

Od dolaska u ekipu Toronta u februaru 2015. godine kao slobodan igrač iz italijanskog Juventusa, Giovinco je odigrao ukupno 37 utakmica i postigao 24 pogotka, što je svakako učinak vriejdan pažnje i za svaku pohvalu.

[su_bet_at_home_koeficijenti]

[excerptlist cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!