NaslovnicaVijestiLuka Jović i Sofija Milošević se sele u Englesku! Ispitivali Aleksandra Mitrovića...

Luka Jović i Sofija Milošević se sele u Englesku! Ispitivali Aleksandra Mitrovića o životu u Londonu!

Napadač i razočarenje Real Madrida Luka Jović trenutno uživa isčekujući svoje prvo dijete sa Sofijom Milošević, ali je informacije o Engleskoj i životu u Londonu tražio od Aleksandra Mitrovića koji igra za Fulham.

Ovo će biti vrlo zanimljivo ljeto za Luku Jovića, napadača Real Madrida koji ima 22 godine. Reprezentativac Srbije je skupo plaćen, ali nije ispunio očekivanja na Bernabeu, tako da ga sada žele barem posuditi u neki drugi klub.

Luka je nedavno objavio i da će on i njegova draga Sofija Milošević postati roditelji, dok su ga za vrijeme karantene mnogi psovali i kritikovali.

To se događalo uglavnom zbog njegovog iznenadnog odlaska iz Madrida u Srbiju, to jest Beograd, samo zbog toga što je njegova draga slavila 28. rođendan.

Ta zbrka se sada stišala, ali premijerka Brnabić ga je prozvala neodgovornim i prijetila mu je tužbom.

Jović je masno plaćen, nakon što je Real Madrid za njega izdvojio nevjerojatnih 60 milijuna eura, međutim, on nije opravdao očekivanja. Zinedine Zidane ga je također javno iskritizirao, dok razni strani mediji pišu kako će on ovog ljeta na posudbu.

Navodno su talijanski mediji tvrdili da je Milan spreman iskeširati 40 milijuna eura za njega, međutim, s obzirom na ovu krizu, teško je da će se to dogoditi.

Za njega ipak ima interesa i u Engleskoj, gdje će kako stvari stoje nastaviti svoju karijeru, jer je ispitivao igrača Fulhama o životu u Engleskoj. Što se tiče klubova koji ga žele, na listi su Arsenal, West Ham i uskoro bogati Newcastle.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!