NaslovnicaVijestiLUKA JOVIĆ UHVAĆEN NA DJELU: Ljubavni trougao sa bivšom od saigrača iz...

LUKA JOVIĆ UHVAĆEN NA DJELU: Ljubavni trougao sa bivšom od saigrača iz reprezentacije!

Luka Jović se u posljednje vrijeme ne snalazi baš dobro u Real Madridu, ali kada je njegov ljubavni život u pitanju, on se više nego dobro snalazi u tom polju.

LUKA JOVIĆ UHVAĆEN

Internacionalac Srbije čija vrijednost ide i do 60 milijuna eura ne uspijeva da nametne svoju formu u Real Madridu, formu koja ga je krasila u Frankfurtu, ali čini se kako Jović baš i ne mari mnogo za klub.

Ajax – Chelsea: Plavci u Amsterdam stižu sa velikim brojem ozljeda – domaćini favoriti za pobjedu!

Srpski mediji su mnogo pisali o ljubavnom životu Jovića u posljednje vrijeme i njegovoj aferi sa manekenkom Sofijom Milošević sa kojom je godinama u vezi bio i njegov saigrač iz reprezentacije Adem Ljajić.

https://www.instagram.com/p/B341Xg3FKAz/

https://www.instagram.com/p/B3Xodbko4Xu/

Na samom početku se mislilo da su ovo samo tračevi i da od toga nema ništa, ali čini se da je Jović sada uhvaćen na djelu, nakon što su fotografi uhvatili Luku i Sofiju kako se drže za ruke u Španjolskoj.

Luka Jović je nešto prije manje od godinu dana postao otac sa svojom dugogodišnjom partnerkom Anđelom, ali izgleda da je toj ljubavi došao kraj, jer sada Lović uveliko hoda sa Sofijom.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!