NaslovnicaVijestiLuka Modrić impresioniran gestom navijača: Najbolja stvar u nogometu

Luka Modrić impresioniran gestom navijača: Najbolja stvar u nogometu

Real Madrid i Borussia Dortmund igraju finale Lige prvaka na Wembleyu u subotu od 21 sat. Madridski klub je favorit, a prije utakmice navijačima se obratio i Luka Modrić.

“Pozdrav navijačima Reala. Hvala vam na podršci u ključnim trenucima La Lige i Lige prvaka. Ostaje nam još samo London i mi ćemo učiniti sve da svi budu sretni, i oni koji će doći i oni koji ne mogu. Još jedno finale… Izgleda lako, ali nije. Ono što ovaj klub i ova generacija rade je nevjerojatno. Jako smo sretni što smo ovdje”, izjavio je hrvatski kapetan.

Zatim je progovorio o ovacijama koje dobiva na gostujućim stadionima: “To je najbolja stvar koja se ikada može dogoditi u nogometu. Ljubav navijača je najbolja stvar ikada. To će ostati sa mnom zauvijek, cijeli život. Najljepše je živjeti dan po dan. Onda kada se utakmica približi, počneš razmišljati o tome. Sada smo vrlo opušteni i smireni, vjerujemo u sebe.”

Budućnost Luke Modrića u Real Madridu dugo je bila neizvjesna, s velikom mogućnošću da klub odluči nastaviti bez njega. Međutim, prema Marci, on se prilagodio novonastaloj situaciji gdje nije često na terenu kao prije, ostavivši loše trenutke iza sebe te ponovno osjeća važnost u madridskom klubu, a sada je blizu potpisivanja novog jednogodišnjeg ugovora.

Najnovije vijesti

Zvijezda Manchester Cityja zatražila transfer od Guardiole: Želi veću minutažu i...

0
Julian Alvarez, 24-godišnji argentinski napadač Manchester Cityja i stroj za trofeje, zatražio je od Pepa Guardiole da ga proda. To izvještava Sam Lee, dopisnik...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!