NaslovnicaVijestiLuka Modrić kupio je srca navijača Reala i oduševio ih svojim stavovima

Luka Modrić kupio je srca navijača Reala i oduševio ih svojim stavovima

Prema španjolskim medijima, Luka Modrić, hrvatski nogometaš, odbio je ponudu iz Saudijske Arabije koja bi mu donijela 40 milijuna eura po sezoni i to nije koristio u pregovorima s Real Madridom s kojim je na kraju dogovorio produljenje suradnje na još godinu dana.

“Modrić je dobio ponudu iz Saudijske Arabije, a da ju je prihvatio zarađivao bi 40 milijuna eura po sezoni. Iako je imao takvu ponudu, nije ju iskoristio da vrši pritisak na Real jer poštuje klub i sve u skladu s tim”, pišu španjolski mediji.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Dodaje se da je Modrić službeno dogovorio produžetak suradnje s Realom te da će sve biti objavljeno nakon prve utakmice polufinala Lige prvaka protiv Manchester Cityja, te da je sve završeno vrlo brzo i da nije bilo nikakvih problema u vezi s detaljima ugovora.

Kako se navodi, Modrić je inzistirao na ostanku u Madridu jer mu je san igrati za Real što više i koliko god mu tijelo dopušta, a niti u jednom trenutku nije stvarao problem oko financijskih zahtjeva.

Hrvat će u rujnu ove godine napuniti 38 godina, a u Real Madrid stigao je 2012. iz Tottenhama u transferu vrijednom 35 milijuna eura.

Ukupno je za Real Madrid odigrao 480 utakmica, postigao 37 golova i upisao 77 asistencija. Osvojio je pet trofeja u Ligi prvaka, isto toliko puta bio je i svjetski klupski prvak, a osvojio je i tri naslova prvaka Španjolske, 4 UEFA Superkupa, četiri Španjolska Superkupa i jedan Kup kralja.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!