NaslovnicaVijestiLUKA MODRIĆ NAJAVIO ODLAZAK IZ REAL MADRIDA: Već je Marcelu, Ramosu i...

LUKA MODRIĆ NAJAVIO ODLAZAK IZ REAL MADRIDA: Već je Marcelu, Ramosu i Baleu rekao gdje odlazi – destinacija otkrivena!

Luka Modrić, kako se navodi, obavijestio je neke svoje suigrače iz Real Madrida o želji da napusti klub u skorijoj budućnosti, s tim da je Hrvat odlučio napustiti klub u siječnju.

LUKA MODRIĆ NAJAVIO

Prema Don Balonu, bivši veznjak Spursa, odlučio je zapečatiti svoj transfer sa Santiago Bernabeua u zimskom prijelaznom roku, s tim da je Inter proglašen kao njegovo sljedeće prebivalište.

Izvješće dalje kaže da je Inter spreman ponuditi mu dvije ili tri godine ugovora kako bi ga doveo na San Siro, s tim da je igrač već rekao Marcelu, Ramosu i Baleu da je odlučio otići.

S obzirom na činjenicu da Modrić ima 33. godine i bio je neobično loš za Real Madrid prošle godine, sigurni smo da ostoji nekoliko navijača kojima će biti drago vidjeti povratak osvajača Zlatne Lopte 2018. godine.

U posljednjih nekoliko godina Modrić je bio kvalitetan član Realove prve momčadi, a igrače je u tim vremenskim okvirima igrao ključne uloge u brojnim osvajanjima Lige prvaka.

Međutim, od početka 2017/18 sezone, a posebno prošle godine, Modrić je bio jako loš, a forma starijeg veznog igrača znatno je pala u odnosu na prethodne sezone.

Ako Modrić odustane i ode iz španjolskog giganta u siječnju, bit će zanimljivo hoće li klub tijekom tog mjeseca pokušati naći zamjenu za Hrvata.

Najnovije vijesti

Kylian Mbappe kupio vilu u Madridu od Sergija Ramosa za 18...

0
Kylian Mbappe, jedna od najvećih zvijezda svjetskog nogometa, sve više se povezuje s Real Madridom. Iako još uvijek nije službeno potvrđeno, sve naznake upućuju...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!