NaslovnicaVijestiLuka Modrić obradovao dječaka čiji su roditelji ubijeni u Ukrajini

Luka Modrić obradovao dječaka čiji su roditelji ubijeni u Ukrajini

Kapetan hrvatske nogometne reprezentacije Luka Modrić nazvao je dječaka iz Ukrajine Iliju Kostuševića čiji su roditelji poginuli tijekom ruskog bombardiranja.

Modrić se ne ističe samo kvalitetom na terenu. Hrvat je uvijek bio pribran, skroman i društveno odgovoran. Ne živi daleko od svakodnevnih problema ljudi. Kad god može, pomaže, na različite načine, a sada je napravio veliku stvar za ukrajinskog dječaka.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Jedan od Ilijinih idola, Luka Modrić, javio mu se putem FaceTimea i uspio s njim popričati nekoliko minuta. Njegovo lice govorilo je koliko je sretan zbog toga.

Kada je legendarni hrvatski nogometaš Darijo Srna čuo za priču o dječaku kojem je Modrić idol, učinio je sve da ga usreći, barem na ovaj način.

Dvojica velikih igrača tako su pokazali ljudsku veličinu, a dječaku su barem na trenutak vratili osmijeh na lice.

Najnovije vijesti

Sprema se drugi najveći transfer u povijesti nogometa: PSG i Barcelona...

0
Le Parisien izvještava da će PSG u ljetnom prijelaznom roku pokušati dovesti Laminea Yamala, najveći talent Barcelone koji ima otkupnu klauzulu od milijardu eura. Razumije...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!