NaslovnicaVijestiLuka Modrić od prve minute

Luka Modrić od prve minute

U nedjelju je Real Madrid na svom terenu pobijedio Levante, u povratničkoj utakmici hrvatskog reprezentativca Luke Modrića. Na teren su se zajedno od prve minute vratili Modrić i Ramos, nakon oporavka od ozljeda. Luka Modrić odigrao je 77 minuta, te je na izlasku s terena dobio zaslužene ovacije domaćih navijača. Posebno ga je pohvalio i Ancelotti koji je napokon odahnuo zbog povratka igrača koji mu toliko znači u sredini terena.

Iako rezultat nije bio uvjerljiv kako se moglo očekivati, Real je nakon dugo vremena izgledao kao organizirana momčad. Ramos je u obranu donio sigurnost, a prema naprijed se istaknuo dobrim dugim loptama i unošenjem lopte u polovicu protivnika. Modrić je s druge strane dao Realu posjed  i protočnost lopte. To je najbolje iskoristio Gareth Bale koji je napokon zabio gol(ove) i riješio se barem djela frustracija koje je skupljao u proteklim utakmicama. Uzrok što Real jučer nije uvjerljivije slavio (kako smo prognozirali) svakako je Cristiano Ronaldo koji, unatoč dva gola u LP očigledno nije u formi kojoj smo ga navikli gledati. Real je u dva navrata gađao okvir gola (posebno lijep pokušaj Benzeme) i prokockao nekoliko lijepih šansi za povećanje prednosti. Od Levante nismo vidjeli gotovo ništa.

Ipak bila je ovo dobra predstava Reala prije El Clasica, a tek će derbi za vikend pokazati koliko su Madriđani u ovom trenutku spremni. Svakako pozitivan je pomak povratak Ramosa i Modrića, te način na koji je Real odigrao u utakmici sa Levanteom.

Najnovije vijesti

Navijači Hajduka na mostu okačili poruku za Livaju

0
Marko Livaja, dugogodišnji favorit navijača Hajduka, odjednom se našao u središtu kritika. U nedjelju je postao tragičar Hajduka na utakmici protiv Lokomotive, gdje je...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!