NaslovnicaVijestiLuka Modrić ostaje u Realu po završetku karijere?

Luka Modrić ostaje u Realu po završetku karijere?

Luka Modrić bio je na pragu odlaska iz Reala prošlog ljeta, zainteresovan je bio milanski Inter, ali do transfera nije došlo, a sada se pojavila priča kako Modrić ostaje u Realu i po završetku karijere.

Kapetan hrvatske reprezentacije ima ugovor sa Realom do ljeta 2021. godine i u planu je da ostane na Santiago Bernabeuu do tada, rekao je visokopoziconirani član uprave španjolskog kluba u razgovoru.

“Zadovoljni smo njime. Ugovor ima do leta 2021. a zasad je u planu da ostane kod nas do tada,” izjavio je u Madridu.

Modrić je sa 34 godine najstariji igrač u kadru trinaesterostrukog prvaka Europe. U klubu ne isključuju mogućnost da ostane u Madridu nakon završetka karijere.

“Moguće je da dobije neku funkciju u klubu ali o tome još nismo razgovarali,” rekao je jedan od čelnih ljudi Reala zamolivši za anonimnost.

Hrvatski nogometaš je više puta rekao da želi što duže da ostane u Real Madridu i da u tom klubu završi karijeru. Dobitnik Zlatne lopte, nagrade za najboljeg nogometaša svijeta u 2018. u Madridu je kupio kuću.

Nakon osvajanja srebrne medalje s Hrvatskom na Svjetskom prvenstvu u Rusiji za njega je zainterovan bio milanski Inter, ali crno-plavi nisu poslali ponudu Real Madridu.

“Razgovarali smo sa Modrićem i on nam je rekao da je Inter zainteresovan. Bilo je sve korektno, on je htio da ostane kod nas, tako da je sve brzo bilo riješeno.”

Iskusni veznjak dres Kraljevskog kluba nosi od 2012. godine i s njim je osvojio četiri Lige prvaka. Odigrao je 320 utakmica uz 20 postignutih golova i 52 asistencije.

Najnovije vijesti

Kylian Mbappe kupio vilu u Madridu od Sergija Ramosa za 18...

0
Kylian Mbappe, jedna od najvećih zvijezda svjetskog nogometa, sve više se povezuje s Real Madridom. Iako još uvijek nije službeno potvrđeno, sve naznake upućuju...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!