NaslovnicaVijestiLuka Modrić otkrio do kada će igrati za reprezentaciju!

Luka Modrić otkrio do kada će igrati za reprezentaciju!

Reprezentacija Hrvatske je subotu ostvarila pobjedu protiv Kipra (1-0) u drugoj utakmici kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo, a već u utorak igraju treće kolo protiv Malte.

Luka je u toj pobjedi protiv Kipra upisao i svoj 135. nastup za Hrvatsku, čime je oborio rekord Darija Srne.

Kapetanu su u subotu na zajedničkoj večeri čestitali i svi suigrači, te i ljudi iz nogometnog saveza, a Modrić je postao emotivan i pustio je suzu.

“Nije to floskula, ali mi je uvijek ogromna čast igrati za reprezentaciju. Ja uživam igrajući za Hrvatsku i mislim da moje emocije dovoljno govore.”

Luka je nakon toga izjavio da će igrati za reprezentaciju sve dok ga budu trebali.

“Što se tiče reprezentacije bit ću iskren. Moj prvobitni plan, prije ove pandemije, bio je da odigram Europsko prvenstvo pa da onda sjednem i razmislim što ću dalje. Međutim, kada vidim sa koliko gušta dolazim u reprezentaciju, mislim da još uvijek mogu mnogo toga dati od sebe i pomoći ovoj momčadi da stasa u jednu dobru ekipu i da shvate što to znači igrati za Hrvatsku. Sve dok se budem dobro osjećao i budem potreban ovoj ekipi, nemam razloga da odem.”

Bet365 kladionica, najveća i najpopularnija online kladionica, ima fantastičnu promociju u kojoj daje 100% bonus dobrodošlice novim igračima. Toplo preporučujemo da odmah otvorite bet365 račun za klađenje i uzmete bonus dobrodošlice.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!