NaslovnicaVijestiLuka Modrić otkrio što je prioritet Real Madrida u ovoj sezoni

Luka Modrić otkrio što je prioritet Real Madrida u ovoj sezoni

Nogometaš Real Madrida Luka Modrić rekao je da je prioritet “kraljevskog” kluba u ovoj sezoni osvajanje titule prvaka Španjolske, prve od sezone 2011/12.

lukamodricrealmadridvmanchestercityormfchfhlaox

“Od kako sam došao u Real osvojio sam sve osim La Lige, jedino mi taj trofej nedostaje i nadam se da ćemo ga osvojimo ove sezone”, rekao je Modrić za španjolske medije.

“Mogu jedino reći da je naš prioritet ove sezone osvajanje trofeja u prvenstvu jer je za klub kao što je Real Madrid četiri godine bez titule prvaka vrlo dugačak period”, dodao je Modrić.

Nogometaš Real Madrida i hrvatski reprezentativac Luka Modrić produžio je nedavno ugovor s “kraljevskim klubom” do 2020. godine. On je prije par dana u nazočnosti predsjednika Florentina Pereza stavio paraf na novi četvorgodišnji ugovor. Kako prenose španjolski mediji, Modrić će po novom dogovoru godišnje inkasirati 10 milijuna eura, što je u rangu Krossa i Ramosa. Sjajni igrač sredine terena u Madrid je stigao 2012. godine iz londonskog Tottenhama, a prethodno je nosio dres zagrebačkog Dinama.

Vijest da je Modrić produžio ugovor s najvećim klubom na svijetu sigurno je obradovala i kontroverznog Zdravka Mamića, koji po nekim (istina nikad dokazanim) informacijama i dan danas uzima dio Modrićevih primanja

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!