NaslovnicaVijestiLuka Modrić pozitivan na koronavirus!

Luka Modrić pozitivan na koronavirus!

Zvijezda Real Madrida i hrvatske reprezentacije, Luka Modrić pozitivan je na koronavirus, objavio je danas službeno Real Madrid. 36-godišnjak je danas dobio pozitivan test na Covid-19, a osim njega, pozitivan je i Brazilac Marcelo.

Na službenim stranicama Reala objavljeno je: “Real Madrid ovim putem javlja da su Luka Modrić i Marcelo pozitivni na koronavirus”.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Španjolski mediji javljaju kako su nogometaši Reala odmah stavljeni u izolaciju te da se prate zdravstveni protokoli. Cijela momčad Reala će u narednih nekoliko tjedana biti pod pojačanim oprezom.

Modrić i Marcelo će propustiti utakmicu sa Cadizom, jer moraju biti 10 dana u izolaciji, jer su cijepljeni. Da se nisu cijepili, izolacija bi trajala duže.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!