NaslovnicaVijestiLuka Modrić se vraća u početnu postavu Real Madrida

Luka Modrić se vraća u početnu postavu Real Madrida

U ovoj sezoni, Luka Modrić se pojavio u svih pet ligaških susreta Real Madrida, ali obično s ograničenim minutama igre i povremenom ulogom. Međutim, u današnjoj utakmici protiv Union Berlina u Ligi prvaka, bit će ponovno uključen u početnu postavu ovog španjolskog velikana.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


Tu informaciju je potvrdio trener ekipe, Carlo Ancelotti, i španjolski mediji izvješćuju o tome. Luka Modrić je česta tema razgovora u španjolskim medijima jer više nije prioritet u Ancelottijevom prvom planu, dok su ispred njega igrači poput Eduarda Camavinga, Aureliena Tchouamenija, Fede Valverdea i Judea Bellinghama.

Real Madrid trenutačno zauzima prvo mjesto na tablici španjolskog prvenstva s pet uzastopnih pobjeda u pet utakmica. U ovim pobjedama, Luka Modrić je imao ograničenu minutažu koja je samo jednom premašila pola sata.

Međutim, očekuje se da će se to promijeniti u Ligi prvaka, gdje je Modrić s Realom već pet puta osvojio ovu prestižnu titulu. Utakmica započinje u 18:45 sati.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!