NaslovnicaVijestiLukaku nije jedina Interova meta iz Manchester Uniteda: Nerazzuri dovode ogromno pojačanje!

Lukaku nije jedina Interova meta iz Manchester Uniteda: Nerazzuri dovode ogromno pojačanje!

Milanski Inter već neko vrije pokušava namamiti Belgijanca Romelu Lukakua u svoje redove, a istovremeno se bore da u svoju ekipu dovedu još jednog člana Crvenih Đavole, kojeg je United također spreman prodati.

Milanski Inter već je ranije kupovao Srbina iz redova Manchester Uniteda i to 2014. godine, kada su doveli Nemanju Vidića, koji je odlučio preseliti se u Italiju nakon isteka ugovora. Pet godina kasnije, njegov imenjak mogao bi krenuti njegovim stopama. Radi se o Nemanji Matiću, kojem u klubu, nakon poprilično loše sezone, neće praviti probleme ukoliko se odluči za odlazak.

Ništa od ostanka u Italiji: Napadač Rome nije mogao odoliti novci i seli se u Kinu

ESPN izvješćuje da je Inter za 30-godišnjeg Srbina ponudio iznos od 10 milijuna funti, a u paketu su na Old Traffordu također spremni poslati Belgijanca Radju Nainggolana, koji u prošloj sezoni nije oduševio u Milanu a Conte je već izjavio kako mu Belgijanac nije u planovima.

Ova ponuda bi mogla biti primamljiva zato što bi uz određeni novac, dobili mlađeg igrača koji im je ranije bio želja i za kojeg ima vremena da vrati karijeru na pravi put.

Matić od 2014. godine s velikim uspjehom nastupa u Premier ligi, gdje je na početku tri godine branio boje Chelseaja, a u posljednje dvije sezone nosi dres ekipe Manchester Uniteda.

Najnovije vijesti

Kylian Mbappe kupio vilu u Madridu od Sergija Ramosa za 18...

0
Kylian Mbappe, jedna od najvećih zvijezda svjetskog nogometa, sve više se povezuje s Real Madridom. Iako još uvijek nije službeno potvrđeno, sve naznake upućuju...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!