NaslovnicaVijestiLukaku "prozvao" Ronalda zbog nepriznatog gola u Beogradu

Lukaku “prozvao” Ronalda zbog nepriznatog gola u Beogradu

Romelu Lukaku, golgeter Intera, nije propustio priliku da se našali na račun Cristiana Ronalda.

Martovski ciklus kvalifikacija je završen i igrači su se vratili svojim klupskim obavezama, međutim, Cristiana Ronalda još uvijek “proganja” utakmica protiv Srbije u Beogradu, u kojoj su Portugalci remizirali (2:2) i to nakon prednosti od dva gola.

Čitav nogometni svijet praktično zna da Portugalcu nije priznat gol u nadoknadi vremena na utakmici protiv Srbije, jer sudac nije primijetio da je lopta prešla gol liniju prije intervencije Stefana Mitrovića.

Ovaj zanimljiv detalj sa duela u Beogradu ispratio je napadač Intera Romelu Lukaku, koji je nakon utakmice u Bologni imao i svojevrsnu poruku za Cristiana Ronalda. Naime, Belgijanac je u subotu donio trijumf Interu u Bologni (1:0), a onda je na društvenim mrežama objavio fotografiju sa očiglednom aluzijom na Ronaldov nepriznati gol.

Uz fotografiju na kojoj postiže gol, Lukaku je napisao: “Samo da budem siguran da li je prešla gol-liniju.”

Najnovije vijesti

Sprema se drugi najveći transfer u povijesti nogometa: PSG i Barcelona...

0
Le Parisien izvještava da će PSG u ljetnom prijelaznom roku pokušati dovesti Laminea Yamala, najveći talent Barcelone koji ima otkupnu klauzulu od milijardu eura. Razumije...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!