NaslovnicaVijestiLukaku se posvađao sa suigračem iz Intera: Prijetio i psovao, kamera snimila...

Lukaku se posvađao sa suigračem iz Intera: Prijetio i psovao, kamera snimila trenutak svađe

Napadač Intera Romelu Lukaku prijetio je suigraču Nicoli Barelli tijekom utakmice 22. kola talijanske Serie A nakon što je veznjak nezadovoljno mahao rukama nakon izgubljene lopte.

Kamera je snimila trenutak kada se Lukaku okrenuo prema Barelli i počeo vikati na njega, a talijanski mediji prenose da mu je rekao da više ne maše rukama.

“Nemoj više to raditi s rukama. Dosta je! Prekini! Odmah prekini!”, govorio je Lukaku, a nakon što mu je Barella odgovorio, napadač iz Belgije bio je još brutalniji: “Je*i se, ku*vin sine!”

Dok mu se obraćao, Lukaku je svom suigraču prijetio prstom, a vidjet ćemo kako će ovaj sukob završiti, pogotovo znajući da su mnogi igrači Intera nezadovoljni podrškom Lukakua s tehničke strane na terenu, odnosno da mnoge od njih iritira činjenica da često gubi lopte i pravi početničke greške.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!