NaslovnicaVijestiLukaku tvrdi da je Ibrahimović na istom nivou kao Cristiano Ronaldo

Lukaku tvrdi da je Ibrahimović na istom nivou kao Cristiano Ronaldo

Napadač Intera Romelu Lukaku, izjavio je da je Ibrahimović na istom nivou kao Cristiano Ronaldo.

Romelu Lukaku, napadač Intera, izjavio je da je Zlatan Ibrahimović na nivou Cristiana Ronalda.

“Isti su kada pogledate radnu etiku. Ibrahimović je šampion. Izuzetno ga poštujem. U Manchester Unitedu sam trenirao svaki dan s njim. Bilo je to najljepše iskustvo za mene”, rekao je Lukaku, koji će s Interom u nedjelju igrati gradski derbi protiv Ibrahimovićevog Milana.

“Bit će lijepo igrati protiv njega. Mene je potpuno normalno što Ibrahimović igra na vrhunskom nivou i u 38. godini života. Puno radi, trenira. Davao mi je savjete kad smo igrali zajedno i to mi je pomoglo u karijeri”.

Utakmice 23. kola Serie A između Intera i Milana igra se u nedjelju, 8. februara, s početkom u 20.45 sati.

Poslije 22. odigrana kola Inter je drugi na tabeli s 51 osvojenim bodom, tri manje u odnosu na lidera, tim Juventusa. Milan je osmi s 32 boda na kontu.

Najnovije vijesti

Arsenal donosi revolucionarnu promjenu: Uklanja tradicionalni grb sa dresa

0
Nogometni klub Arsenal najavio je iznenađujuću promjenu za nadolazeću sezonu, nakon što su odlučili ukloniti dugogodišnji tradicionalni grb s domaće garniture dresova. Umjesto ikoničnog...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!