NaslovnicaVijestiLYON U VELIKIM PROBLEMIMA: Bez ključnog igrača protiv Barcelone!

LYON U VELIKIM PROBLEMIMA: Bez ključnog igrača protiv Barcelone!

Lyon u velikim problemima. Francuski klub će biti bez ključnog igrača protiv Barcelone. Naime, radi se o zvijezdi koja je bila ključna za Lyon u posljednjih par sezona i kojeg traže mnogi veliki klubovi.

LYON U VELIKIM

Pronalaženje dosljednosti kako bi se izazvao PSG u borbi za francusku titulu, nije bilo lako za Lyon i oni su daleko van borbe za taj trofej ovih dana, ali ovo je momčad koja može podići svoju razinu kada se suoči sa nekim od najboljih timova u Europskom nogometu.

Pokazali su to i kod kuće i u Ligi prvaka ove sezone, dok će morati da se namuče kako bi izbacili Barcelonu iz natjecanja, pogotovo kada će biti bez svog ključnog igrača.

Bio je to neobičan put do osmine finala za Lyon, koji je umalo ispao sa tog puta, unatoč tome što su pobijedili Manchester Cityja u prvoj utakmici grupne faze. Remizirali su sljedećih pet utakmica u Ligi prvaka i Lyon nije pobijedio bilo koju od tri utakmice kod kuće, gdje su sve završile sa 2-2.

Oni su sada pobijedili samo jednu od posljednjih 10 utakmica u Ligi prvaka, ali posljednje četiri su završile remijem.

Veliki problem za Lyon je što će Nabil Fekir biti suspendiran za domaći tim i to će biti veliki udarac za njih, dok su i Jason Denayer i Tanguy Ndombele pod znakom sumnje, jer tek trebaju da prođu kondicioni test, međutim vjerojatno će nastupiti.

Evo i moguće postave Lyona za večeras protiv Barcelone:

Lyon: Lopes; Marcal, Marcelo, Denayer; Mendy, Aouar, Ndombele, Tete; Depay, Dembele, Cornet

Najnovije vijesti

Zlatan Ibrahimović preporučio svog bivšeg suigrača za trenera Milana

0
ZLATAN IBRAHIMOVIĆ (42) je preuzeo ulogu savjetnika za sportska pitanja u Milanu ove sezone. Legendarni švedski centarfor aktivno sudjeluje u oblikovanju sportske politike kluba...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!