NaslovnicaVijestiMa šta će Kinsley Wolanski: Djevojka Arthura Vidala skrenula pažnju na sebe...

Ma šta će Kinsley Wolanski: Djevojka Arthura Vidala skrenula pažnju na sebe sa provokativnim videom!

Barcelona je ove sezone osvojila samo jednu titulu i to onu koja je možda i postala sasvim normalna pojava za klub i navijače. Blaugrana je ipak drugu godinu za redom doživjela blam u Evropi ispadanjem nakon ogormne prednosti a poraz u finalu kupa Španije bio je konačni udarac.

Ekipa je pred početak ove sezone pokušala dovesti neeku zvijedzu u napadački dio ekipe. Griezmann je odbio ponudu Barcelona, te su u Barci nakon nekoliko propalih transfera iz revolta kupili defanzivnog veznjaka Arthuro Vidala iz Bayerna.

Švicarska – Engleska: Utakmica za 3. mjesto u Ligi nacija

Reprezentativac Čilea dobro se uklopio u ekipu, i nakon početne adaptacije u finišu sezone je postao neizostavan član udarne postave. Vidal je tako bez obzira na neuspjeh kluba, ostavio dobar dojam i isuće godine će također nastupati za Barcu.

Pored nogometa, dobro mu ide i na ljubavnom planu a njegova djevojka kolumbijka Sonie Isaze je na Instagram postavila video koji je za kratko vrijeme postao viralan.

Dva video klipa možete pogledati OVDJE i OVDJE.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!