NaslovnicaVijestiMADRID OVOG LJETA TROŠI 460 MILIJUNA FUNTI: Zidane već doveo prvo pojačanje...

MADRID OVOG LJETA TROŠI 460 MILIJUNA FUNTI: Zidane već doveo prvo pojačanje – još četiri na listi!

Real Madrid je vjerojatno najatraktniviji nogometni klub u svijetu, pogotovo sa gledišta igrača.

Španjolski divovi su ugrađeni u povijest natovareni trofejima, nevjerojatnim izborom talenata svjetske klase od Alfreda di Stefana Galacticosa, do doba Cristiana Ronalda.

Los Blancosi imaju reputaciju koja se gotovo sigurno neće smanjiti, a iskušenje Madrida mami 99% igrača koji imaju interes u La Ligu.

Zinedine Zidanov dupli trijumf Lige prvaka izgledao je samo kao nijansa onog posla kojeg klub uobičajeno želi raditi, što zahtijeva samo najbolje od najboljih.

Međutim, nakon šokantnog odlaska Francuza u 2018. godini, forma Madrida se dramatično počela mijenjati do velikih razočarenja.

Nakon užasnog vremena pod vodstvom Julena Lopeteguija i Santiaga Solarija, bivši Galactico se vratio kući i započeo svoju drugu vladavinu kao menadžer.

Zbog poraza u neubičajenih 14 utakmica u 48 pod njegovim vodstvom, Zidane je, kako se izvješćuje, tražio da ga odbor u velikoj mjeri podupire kako bi napravio ekipu iz snova i doveo neke prijeko potrebne talente svjetske klase.

Nakon izvješća AS-a, Real Madrid želi potrošiti 460 milijuna funti na ljetnom prijelaznom roku.

Ziane je navodno ciljao na pet igrača koji se smatraju kao da bi mogli da promijene formu Madrida na više načina.

Madrid je već osigurao jedan od pet potpisa, pa stoga dobro izgledaju na putu ka uspješnom ljetu.

Ovdje se nalazi uži izbor za 460 milijuna funti:

Eder Militao / F.C Porto – 43 milijuna funti (transfer je već završen)

Christian Eriksen / Tottenham

Eden Hazard / Chelsea

Paul Pogba / Man United

Luka Jović / Frankfurt

Opće je poznato da su i Pogba i Hazard zainteresirani za potpisivanje i bez sumnje bi se mladić poput Jovića sigurno preselio u Real.

Najnovije vijesti

Deschampsov izbor za Europsko prvenstvo: Evo tko je na popisu francuske...

0
Didier Deschamps, francuski izbornik, otkrio je popis igrača za Europsko prvenstvo u Njemačkoj. Iako izbornici mogu povesti 26 igrača, Deschamps je odabrao njih 25....

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!