NaslovnicaVijestiMaguire potrošio na vjenčanje 600 tisuća eura, pijani Grealish se snimao u...

Maguire potrošio na vjenčanje 600 tisuća eura, pijani Grealish se snimao u gaćicama

Harry Maguire je oženio svoju dugogodišnju ljubav Fern Hawkins, a vjenčanje je privuklo veliku pozornost.

Maguireu možda ne ide na terenu, ali izvan njega stvari funkcioniraju besprijekorno. Manchester United nije osvojio Ligu prvaka, nastupi Harryja Maguirea bili su daleko ispod očekivane razine, a na kraju je ostao i bez kapetanske trake, što je jedno od najvećih poniženja u nogometnom svijetu.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Ipak, engleski reprezentativni branič nada se da su muke i problemi nestali kada je završila prošla sezona, a iskoristio je odmor da se oženi dugogodišnjom ljubavlju Fern Hawkins.

Par je u subotu priredio vjenčanje u luksuznom Chateau de Varennes na jugu Francuske. Vjenčanje je koštalo nevjerojatnih 600 tisuća eura.

Prisutni su bili brojni poznati gosti iz svijeta nogometa, među kojima je najviše bilo kolega iz reprezentacije Engleske. Naravno, u središtu pozornosti bio je nitko drugi nego Jack Grealish.

Najskuplji nogometaš u povijesti Manchester Cityja nastavio je s pijanstvom i skandalima pa je na svom Instagram storyju objavio video u gaćicama dok potpuno pijan pleše zajedno s pjevačem Tomom Grennanom i Maguireovim bratom Joeom.

Grealish je na vjenčanje stigao za vikend i tako prekinuo višetjedni odmor na Ibizi i Las Vegasu.

Najnovije vijesti

Thiago Silva napušta Chelsea

0
Thiago Silva (39), brazilski branič, napustit će Chelsea na kraju tekuće sezone nakon četiri godine u klubu iz zapadnog Londona. Engleski prvoligaš objavio je...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!